- وقت التحضير: 10 دقائق
- وقت الطهي: 5 دقائق
- المقادير: 250 جرام جبن طري (فيلادلفيا أو كيري)
125 مل لبن
2 بيض
100 جرام دقيق
م ص خميرة جافة
حبات فراولة مقطعة أرباع
ملعقة زبد
عسل نحل - التحضير: 1- يفصل الصفار عن البياض ويضرب البياض وحده لفترة.
2- يخلط الجبن واللبن والدقيق والخميرة وصفار البيض في العجان ثم يضاف له البياض المخفوق. - الطبخ:
انت غير مسجلة في الموقع حاليا! من فضلك سجلي اشتراكك او دخولك لتشاهدي كامل المحتويات .
على فكرة! احنا عارفين ان رسالة الاشتراك دي ضايقتك بس صدقينا والله احنا هدفنا تشتركي معانا في احلى و اكبر منتدى نسائي على الانترنت! لو دخلتي المنتدى ح تشوفي و تعرفي ليه المفروض تبقي معانا! جربي المنتدى من هنا!
الجمعة، 25 يونيو 2010
طريقة عمل كعك بالجبن الساخن للفطار
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق