الجمعة، 25 يونيو 2010

طريقة عمل بطاطس للفطار

  • وقت التحضير: 10 دقائق
  • وقت الطهي: 15 دقيقة
  • المقادير: بطاطس مبشورة خشن
    ملح وفلفل أسود
    م ك دقيق
    بيضة
    زيت زيتون
    للحشوة:
    لحم معصج أو سلمون مقطع صغير أو شرائح لحم رومي رفيعة أو ما ترغبين فيه
    للصلصة: فلفل حار، شبت وبقدونس وكسبرة خضراء مفرومين، سماق، ليمون، ملح وفلفل، زيت زيتون، ملعقة زبادي.
  • التحضير: 1- تعصر البطاطس المبشورة باليد للتخلص من الماء فيها.
    2- يضاف لها الدقيق والملح والفلفل والبيضة وتخلط جيدا.
    3- يتم عمل الصلصة بخلط مكوناتها معا.
  • الطبخ: انت غير مسجلة في الموقع حاليا! من فضلك سجلي اشتراكك او دخولك لتشاهدي كامل المحتويات .
    على فكرة! احنا عارفين ان رسالة الاشتراك دي ضايقتك بس صدقينا والله احنا هدفنا تشتركي معانا في احلى و اكبر منتدى نسائي على الانترنت! لو دخلتي المنتدى ح تشوفي و تعرفي ليه المفروض تبقي معانا! جربي المنتدى من هنا!

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق